Ons Blog

Een eigen stemgeluid is steeds belangrijker.

Sinds Apple voor het eerst in 2010, Siri introduceerde bij het grote publiek voor de iPhone 4s heeft het gebruik van spraakassistenten een enorme vlucht genomen. Meer dan een miljard smartphones wereldwijd,

Lees meer

Sterk merk ‘uit een groen hart’

GreenSales bestaat (bijna) 20 jaar en heeft ca. 1200 klanten. Hoveniers, geen particulieren. Na jaren van groei is het tijd voor een professionaliseringsslag op het gebied van marketingcommunicatie. Wij hebben een analyse gemaakt van de huidige ‘merk’situatie van GreenSales.

Lees meer

De Viermaster - Leren wat ertoe doet

Een communicatietraject om de Viermaster als merk sterker te profileren.

Lees meer

Tekst zoekt hart

Laat me je meenemen in mijn verhaal over hoe ik een nieuw blog of artikel tot leven breng!

Lees meer

Over(leven) in de zorg

De faillissementen van twee grote ziekenhuizen afgelopen week hebben nogal wat publiciteit heeft opgeleverd.

Lees meer

Vertel je merkverhaal met een video

Of je nu een bank, zorgverzekeraar, of ijsmerk bent: het gaat om hoe jouw merk gevoelsmatig het leven verrijkt van de klant. Dat gevoel breng je over met een aansprekende video.

Lees meer

FIERS. Door een roze zonnebril

Voor FIERS bedachten we een sympathieke manier om tijdens de zomervakantie letterlijk bij hun leerlingen op het netvlies te blijven.

Lees meer

4 punten waar een sterk logo aan voldoet

Hoe komt het dat je bij bepaalde logo’s met gemak op kunt noemen van welk merk of bedrijf ze zijn? Hier zit hem de crux: die logo’s zijn tijdloos, onderscheidend, veelzijdig, geschikt en daardoor herkenbaar.

Lees meer

Waarom je nooit te laat bent om iets aan je SEO te doen

Doet jouw organisatie nog niets aan SEO voor de website? Dan is het tijd om daar nu toch echt mee te starten. SEO biedt namelijk tal van voordelen die je als organisatie onmogelijk kan laten liggen.

Lees meer

Waarom videocontent werkt (en hoe je het integreert)

Video is een waardevolle tool om communicatiedoelen te bereiken. Waarom en hoe je videocontent in je communicatiestrategie integreert? We leggen het je graag uit.

Lees meer
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste