Ons Blog

Over(leven) in de zorg

Zonder in discussie te treden over de reden van de faillissementen van twee grote ziekenhuizen afgelopen week, kunnen we wel stellen dat het nogal wat publiciteit heeft opgeleverd.

Lees meer

Vertel je merkverhaal met een video

Of je nu een bank, zorgverzekeraar, of ijsmerk bent: het gaat om hoe jouw merk gevoelsmatig het leven verrijkt van de klant. Dat gevoel breng je over met een aansprekende video.

Lees meer

FIERS. Door een roze zonnebril

Voor FIERS bedachten we een sympathieke manier om tijdens de zomervakantie letterlijk bij hun leerlingen op het netvlies te blijven.

Lees meer

4 punten waar een sterk logo aan voldoet

Hoe komt het dat je bij bepaalde logo’s met gemak op kunt noemen van welk merk of bedrijf ze zijn? Hier zit hem de crux: die logo’s zijn tijdloos, onderscheidend, veelzijdig, geschikt en daardoor herkenbaar.

Lees meer

Waarom je nooit te laat bent om iets aan je SEO te doen

Doet jouw organisatie nog niets aan SEO voor de website? Dan is het tijd om daar nu toch echt mee te starten. SEO biedt namelijk tal van voordelen die je als organisatie onmogelijk kan laten liggen.

Lees meer

Waarom videocontent werkt (en hoe je het integreert)

Video is een waardevolle tool om communicatiedoelen te bereiken. Waarom en hoe je videocontent in je communicatiestrategie integreert? We leggen het je graag uit.

Lees meer

Communicatie die beweegt!

Communicatie is voortdurend in beweging. Communicatietechnieken ontwikkelen in rap tempo en nieuwe technieken volgen elkaar voortdurend en steeds vlotter op.

Lees meer

Druk de kosten met 1 video voor verschillende labels

Voor 2 verschillende labels exáct dezelfde video creëren, maar dan in een eigen huisstijlkleur? Met Chroma-keying is het mogelijk.

Lees meer

SCPOZD wordt Tref - positief, pakkend, stoer, nuchter en van nu

Zegt u het even mee? SCPOZD. SCPOZD ja. Een hele mond vol en een behoorlijke afkorting.

Lees meer

Lijstje: 3 krachtige explanimations

Wij houden van lijstjes! Deze keer: explanimations.

Lees meer
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste