Ons Blog

Communicatie die beweegt!

Communicatie is voortdurend in beweging. Communicatietechnieken ontwikkelen in rap tempo en nieuwe technieken volgen elkaar voortdurend en steeds vlotter op.

Lees meer

Druk de kosten met 1 video voor verschillende labels

Voor 2 verschillende labels exáct dezelfde video creëren, maar dan in een eigen huisstijlkleur? Met Chroma-keying is het mogelijk.

Lees meer

SCPOZD wordt Tref - positief, pakkend, stoer, nuchter en van nu

Zegt u het even mee? SCPOZD. SCPOZD ja. Een hele mond vol en een behoorlijke afkorting.

Lees meer

Lijstje: 3 krachtige explanimations

Wij houden van lijstjes! Deze keer: explanimations.

Lees meer

Explanimation = animatie + uitleg

Digitaal uitleg geven? Explanimations maken ingewikkelde informatie begrijpelijk.

Lees meer

Aandacht pakken en vasthouden met een Online Magazine

Hoe zorg je ervoor dat grote hoeveelheden organisatorische informatie als jaarcijfers, nieuwsbrieven of handboeken gelezen worden? Door te kiezen voor een publicatie in de vorm van een online magazine bijvoorbeeld!

Lees meer

Videoproducties VanDijk

Om leerlingen vóór het begin van het nieuwe schooljaar van schoolboeken te kunnen voorzien, moeten ze op tijd hun leermiddelenpakket bestellen bij VanDijk. HFCM maakte een korte video om de leerlingen te motiveren dit te doen.

Lees meer

Campagne Lentekriebels

Voor 6 merken rolde VGZ een bescheiden hooikoorts-campagne uit met informatie en tips over de maanden waarin hooikoorts speelt. Hierbij werd ook een professional (allergoloog) ingezet die meer vertelde over hooikoorts en de volgende middelen: ...

Lees meer

Samen kennis delen

B Braun Avitum Nierzorg ontwikkelt producten en diensten die het leven van nierpatiënten aangenamer maakt en het werk van de zorgprofessionals effectiever door in dialoog af te stemmen op de behoeften van klanten en partners.

Lees meer

‘Drukwerk in de vorm van direct marketing biedt nog tal van mogelijkheden’

“Drukwerk biedt nog altijd groeimogelijkheden. Je hoort vaak dat digitale marketing het medium drukwerk totaal zou vervangen. Alles zal digitaal gaan, niets meer op papier. Maar dat blijkt dus niet helemaal zo te zijn. Digitaal is een extra communicatiekanaal erbij.”

Lees meer
Pagina 2 van 3Eerste   Vorige   1  [2]  3  Volgende   Laatste